Vervekonkurranse 2020/21

Vi i supporterklubben ønsker å vokse oss så store som mulig og sier alltid hjertelig velkommen til nye betalende medlemmer. Som andre “bedrifter” og klubber, er også vi avhengige av inntekter fra medlemmene våre for å holde det gående.

For sesongen 2020/21, så smeller vi til med en konkurranse, som vil gagne våre eksisterende medlemmer – samt våre nye medlemmer.

For hvert nye medlem ett eksisterende medlem verver inn i supporterklubben, får verver 100 poeng til tippekonken 2020/21. Nytt vervet medlem legges til i konkurransen og starter på 50 poeng.

Dersom du er helt nytt medlem (aldri tidligere vært betalende medlem i ATFC-SON eller ikke vært medlem de siste to sesongene) så får du med rabattkode på halv pris, på vårt bestselgende produkt i vår webshop – Supporterkoppen (bilde under). Denne bestillingen må evt. gjøres etter du har blitt medlem og koden gjelder ut året 2020. Koden er personlig og kan ikke benyttes av andre.

Medlemsskap i supporterklubben koster kr 200 pr sesong. Så jo tidligere meldt inn i supporterklubben, jo mer får du ut av medlemsskapet for sesongen. Husk at sesongen 2020/21 starter 3.oktober og avsluttes 29.mai 2021.

Noen andre regler er det også:

  1. Nytt medlem melde seg inn via vår hjemmeside her og innmeldingsskjema “Bli medlem“. Det er også viktig at man fyller ut hvem som har vervet deg inn i supporterklubben
  2. Vervekonkurransen gjelder fra 1.august 2020 og gjelder frem til 1.april 2021.
  3. Nytt medlem som verves inn i supporterklubben kan ikke ha vært betalende medlem de siste to sesongene.
  4. Hvis ett vervet medlem verver nok ett nytt medlem, så teller også dette. Altså man får 50 poeng for å verve seg inn og 100 poeng for å verve ett nytt medlem igjen.

Regler – versjon 1.02

Så hva venter du på – her er det mange poeng å hente til konkurransen dersom du vil stikke av med en splitter ny Shots-drakt til våren igjen!!!

0