Supportercup 2011

Aldershot’s aller første lag noensinne i SBF’s supportercup, i supportercupen 2011.

Det var 9 spente menn fra sentrale østlandsområdet som lørdag 4.juni 2011 ankom Snarøya Kunstgress-anlegg relativt tidlig (til lørdag å være). Været var upåklagelig (hvis man bare kunne husket å smurt seg inn med solkrem….huff….) og alt lå til rette for en fantastisk fotball-dag rett utenfor Oslo. Med oss hadde vi også vår egen Aldershot-stand for å promotere Aldershot, samt egenproduserte «drakter» for anledningen.

Etter en drøy time med oppvarming på de fleste, så var vi klare for vår første kamp i pulje C mot Manchester United 2. Puljen inneholdt også Exeter 2, Man Utd 2, Fulham og Aldershot Town FC selvsagt.

Selv om det var 2.laget til Manchester United, er det nok ikke pga de dårligste kommer med der. Er vel heller sånn at de har såpass mange medlemmer at de kan toppe begge lagene sine!

Rett etter avspark, gikk det ikke lange stunden før vi skjønte hvor dette ville gå. Vel, vi hang vel med i ett minutt, før de begynte å spille ball…

Og når de først begynte med dette, så gikk det ikke mange minuttene før det første målet kom. Og nei, det var ikke vi som kontret inn 1-0. Det ble til slutt 0-5 i supporterklubbens aller første kamp i supportercupen, favør Man Utd 2. Rett og slett utspilt!

Drøyt to timer senere, var det klart for kamp 2 for dagen, ”hjemme” mot Fulham. Og var Man Utd gode, så var ikke Fulham mindre gode.

Hadde det ikke vært for vår gode keeper (Stein Fredriksen), så kunne dette blitt stygt! Stein sto for øvrig en stjernekamp i den første kampen mot Man Utd 2 også!

Men tilbake til Fulham-kampen. Vi ble rett og slett FOR slitne utpå kunstgressbane 2 på Snarøya denne forferdelig varme sommerdagen! Fulham stoppet på 0-6 da dommeren blåste for 1×20 spilte minutter.

Og dermed gjensto kun èn kamp, siden vi allerede nå var ute av turneringen og uten muligheter til å gå videre. Nå ventet Exeter 2. Og var vi ikke slitne fra før av, så var vi det i hvert fall nå. Og med enda mindre hviletid i mellom Fulham og Exeter-kampen, så var det fortsatt ett håp om vi kunne ødelegge for Man Utd 2 og/eller Fulham. Men det kunne vi jo bare skrinlegge, de planene.

Hadde vi ikke blitt utspilt fra før av i turneringen, så ble vi det nå! Exeter vant lekende lett 7-0 mot ett slitent Aldershot Town FC-lag!

Status ble dermed 3 kamper, 3 tap. Målforskjell: 0-18 (nei, vi var ikke verst, siden Chelsea 2 tapte 0-14 i første kamp og 0-8 i andre kamp…)

Det positive med supporterklubbens første turnering, var at vi alle syntes det var moro (er i hvert fall inntrykket undertegnede sitter igjen med), og at vi neste gang skal ha med litt flere innbyttere. Blir litt for snaut med to mann bare.

Samtidig så hang vi godt med til tider før vi startet å bytte og begynte å bli slitne. Så med litt bedre kondisjonsgrunnlag og litt mer trening, så kan vi faktisk vise oss fra en enda bedre side neste gang vi stiller lag.

Maraton-tabellen for SBF’s Supportercup finner du på denne siden.

Aldershot Town FC – Supporters of Norway stilte med følgende lag:

 

Stein Fredriksen – målvakt

Jan Olav Nesse

Ronny Olsen

Roy Kenneth Sørdahl

Jan Bo Pedersen

Tom Harald Bjørnsletten (K)

Steffen Midteng

Arne Kristiansen

Vegar Myrbakken

En stor takk til alle som stilte opp for Aldershot Town FC – Supporters of Norway, og håper vi alle ses neste gang SBF arrangerer turnering igjen! Men da med enda flere Aldershot-tilhengere!

Nydelig redning av Fredriksen i Shots-målet mot Manchester Utd 2. Kampen endte med 0-5-tap…
Med egen Aldershot-stand holdt vi ihvertfall en god standard på dette området..