Om supporterklubben

Aldershot Town FC-Supporters of Norway (ATFC-SON) ble startet 20.januar 2008 av Vegar Myrbakken. Supporterklubben ble etterhvert medlem av Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) og medlemstallet tok seg så smått oppover. Det aller første medlem av supporterklubben (foruten Vegar Myrbakken) var en mann fra Namsos; Terje Hatland.

Vi startet med vår første hjemmeside (aldershotnorway.com), og etter ett års tid ble vi registrert i Brønnøysundregisteret som forening/lag. Dermed kunne vi etablere ny hjemmeside med .no-domene.

Den første aldershot.no-siden ble åpnet i mai 2012.

Siden har det blitt frem og tilbake med antall hjemmesider.

Arne Kristiansen ble valgt som nestleder i supporterklubben, mens Lars Erik Sjølstad ble styremedlem. Disse posisjonene innehar begge to ennå.

Ett spørsmål som går igjen, er «hvorfor akkurat Aldershot?» Hvorfor en supporterklubb for ett lite lag som Shots er?

Svaret på dette er at grunnleggeren for supporterklubben husker noen fotballkort fra skoletiden, med noen spillere fra «gamle Aldershot FC» på. Og når undertegnede igjen tilfeldigvis kom over Shots igjen på nettet en del år senere, var ikke veien lang å gå før supporterklubben ble startet.

Vi gikk nesten på samme tid inn i Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) som prøvemedlem, før vi ble fullverdige medlem på deres neste styremøte.

Etterhvert var vi også klare for vår første Aldershot tur. 2 spente karer (Arne Kristiansen og undertegnede) var i november 2009 på vår første Shots-kamp. Motstander var Macclesfield Town, Shots manager denne gangen var Kevin Dillon (hans første kamp som Shots-manager) og kampen endte selvfølgelig 0-0.

Tur nr to var i april 2011 og Aldershot var inne i en god form. Motstander da var Shrewsbury Town , men det var liten målestokk for Aldershot som til slutt vant 3-0. Da var vi syv stykker på tur og vi fikk blant annet møte daværende manager Dean Holdsworth.

Du kan lese alt om våre turer på denne siden.

ATFC-SON feiret i 2013 sitt 5-årsjubileum med mange gode tilbud fra vår webshop til våre medlemmer.

I 2018 hadde vår supporterklubb 10-årsjubileum, hvor vi blant annet markerte med en eksklusiv jubileums-vin til våre medlemmer.

Våren 2021 så valgte supporterklubben å melde seg ut av SBF, pga for liten interesse rundt supporterklubben. Men vi valgte å fortsette med vår Facebook-gruppe og hjemmeside videre.

 

For å melde deg inn i supporterklubben så fyller du ut skjemaet på denne siden, så hører du fra oss.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, kan dette gjøres via denne siden.

For utfyllende info om supporterklubben kan denne siden besøkes.