Om supporterklubben

Om supporterklubben

Aldershot Town FC-Supporters of Norway (ATFC-SON) ble startet 20.januar 2008 av Vegar Myrbakken. Supporterklubben ble etterhvert medlem av Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) og medlemstallet tok seg så smått oppover. Det aller første medlem av supporterklubben (foruten Vegar Myrbakken) var en mann fra Namsos; Terje Hatland.

Vi startet med vår første hjemmeside (aldershotnorway.com), og etter ett års tid ble vi registrert i Brønnøysundregisteret som forening/lag. Dermed kunne vi etablere ny hjemmeside med .no-domene.

Den første aldershot.no-siden ble åpnet i mai 2012.

Siden har det blitt frem og tilbake med antall hjemmesider.

Arne Kristiansen ble valgt som nestleder i supporterklubben, mens Lars Erik Sjølstad ble styremedlem. Disse posisjonene innehar begge to ennå.

Ett spørsmål som går igjen, er “hvorfor akkurat Aldershot?” Hvorfor en supporterklubb for ett lite lag som Shots er?

Svaret på dette er at grunnleggeren for supporterklubben husker noen fotballkort fra skoletiden, med noen spillere fra “gamle Aldershot FC” på. Og når undertegnede igjen tilfeldigvis kom over Shots igjen på nettet en del år senere, var ikke veien lang å gå før supporterklubben ble startet.

Vi gikk nestene samtidig inn i SBF som prøvemedlem, før vi ble fullverdige medlem på neste styremøte.

Etterhvert var vi også klare for vår første Aldershot tur. 2 spente karer (Arne Kristiansen og undertegnede) var i november 2009 på vår første Shots-kamp. Motstander var Macclesfield Town, Shots manager denne gangen var Kevin Dillon (hans første kamp som Shots-manager) og kampen endte selvfølgelig 0-0.

Tur nr to var i april 2011 og Aldershot var inne i en god form. Motstander da var Shrewsbury Town , men det var liten målestokk for Aldershot som til slutt vant 3-0. Da var vi syv stykker på tur og vi fikk blant annet møte daværende manager Dean Holdsworth.

ATFC-SON feiret i 2013 sitt 5-årsjubileum med mange gode tilbud fra vår webshop til våre medlemmer.

I 2018 har vår supporterklubb 10-årsjubileum, hvor vi blant annet markerer med jubileumsvin.

0
Del