Supportercupen 2021

Her er informasjon vedr Supportercupen 2021

Dato: Lørdag 5.juni 2021
Sted: Hundsund Kunstgress, Snarøyveien 83, 1367 Snarøya

Antall lag: 36
Antall puljer/grupper: 9 – 4 lag pr gruppe

Infoside fra SBF

Offisielle regler fra SBF

PÅMELDING

Noe du lurer på ifbm Supportercupen? Les igjennom Q&A under her – eller ta kontakt med Vegar – tlf 97669839 eller mail: vegar@aldershot.no

 

Q&A for de som lurer:

HVA ER SUPPORTERCUPEN?
Supportercupen er en turnering som er laget til for medlemmene av de forskjellige britiske supporterklubbene som er i Norge. Turneringen arrangeres av SBF (Supporterunionen for Britisk Fotball). Her møtes supporterklubbene til feks. Liverpool, Arsenal, Man Utd, Chelsea, Tottenham med flere – og Aldershot selvsagt – til en fotballturnering. I 2021 er det 30.gang turneringen sparkes i gang – forutsatt at ikke coronna setter en stopper.

HVILKET FORMAT SPILLES DET?
Det spilles i 7-fotball.

HVILKET UNDERLAG SPILLES DET PÅ?
Kunstgress.

HVOR LANGE ER KAMPENE?
Kampene er 1 x 20 minutter. Uten sidebytte.

FINNES DET HELSEPERSONELL TIL STEDE PÅ TURNERINGEN?
Ja de er helse til stede under hele turneringen.

HVORDAN BYTTER MAN SPILLERE?
Bytter skjer ved stopp i spillet ved midtbanen. Hvert lag kan bytte så ofte man bare vil.

HVORDAN SKAL VI FÅ TRENT SAMMEN FOR Å FÅ BEST MULIG GRUNNLAG?
Litt egentrening i forkant av turneringen er aldri feil. Vi får nok dessverre ikke møttes som lag, men kanskje flere av oss kan trene sammen etterhvert, dersom det blir bedring ifht coronna-tiltakene osv. Men at man har ett ok nivå fysisk og klarer å holde ut i noen minutter ute på gressmatta, er uansett ikke dumt.

MÅ JEG KJØPE MEG ALDERSHOT-DRAKT?
Vi har bestemt at vi ønsker at de aller fleste skal spille med Shots hjemmetrøyer (røde drakter). Får vi til blå shorts og røde strømper i tillegg, så er det bare bonus. Vi kan skaffe en hjemmetrøye til rabattert pris (ca 500kr) hvis man ønsker dette.

Kan også legge til at undertegnede er i dialog med klubben, om de har noen draktsett liggende som ikke benyttes, som kanskje vi kunne fått. NB! UPDATE KOMMER PÅ DETTE!

I NØD-NØD’s tilfeller, kan vi godkjenne røde, nøytrale treningstrøyer, som tilsvarende feks. denne:

Ellers er det kunstgresssko/joggesko, leggbeskyttere og drikkeflaske som gjelder mtp. utstyr ellers.

HVOR SKAL JEG SPILLE PÅ BANEN?
Du spiller der du ønsker å spille! Vi har ingen faste plasser ellers på banen. Det viktigste her er at alle skal få lov spilt. Men vet du at du suger i forsvar og trives best på kant, så finner vi nok en løsning på det også.

HVA KOSTER DET MEG – HVORDAN BETALER JEG – NÅR MÅ JEG BETALE?
Er du medlem av supporterklubben i dag, koster det deg 100 kr for å delta. Er du ikke medlem så koster det deg 150 kr for å delta. Lavere pris får vi dessverre ikke satt.

Betale kan du gjøre inn til supporterklubbens konto 1813 19 56122, eller enda enklere, Vippse pengene til Vegar Myrbakken (97669839).

Vi må ha betalingen innen søndag 28.februar 2021.

MÅ JEG VÆRE MEDLEM I SUPPORTERKLUBBEN FOR Å SPILLE?
Dette er ett krav fra SBF for at man skal få deltatt i Supportercupen. Som ikke-medlem, så blir du automatisk medlem i supporterklubben ut kalenderåret 2021. Dette er ett tilbud vi ønsker å gi, slik at du som er nytt medlem skal få en forsmak og se hva ATFC-SON holder på med (feks Tippekonken). Ønsker du å være medlem resten av sesongen 2021/22, så er du selvsagt hjertelig velkommen til det, men da koster det deg 100 kr for resten av sesongen.

KAN JEG ANGRE?
Ja, vi tvinger ingen. Men husk at vi må ha betalingen innen 28.februar. Og har du først betalt så regner vi med at du er 100% sikker. Skulle det dukke opp en god årsak til at du ikke kan stille, så vil vi selvsagt finne en løsning på refusjon av det du har betalt inn. Men det er sterkt ønskelig at man ikke trekker seg når man først har meldt seg på. Sykdom er selvsagt en gyldig og god grunn til at man trekker seg.

JEG TRENGER SKYSS – HVOR BLIR JEG PLUKKET OPP?
Har du behov for skyss, så avtaler vi dette i forkant. Kommer du langveisfra med feks fly og lander på Gardermoen, har Vegar anledningen til å plukke deg opp. Det blir flere som kommer til å ankomme i bil så vi finner alltid en løsning på transport.

KAN JEG TA MEG EN ØL ELLER TO MELLOM KAMPENE?
Nei, det kan du ikke. Arrangementet er helt alkoholfritt. Er du øl-tørst så må du nok vente til arrangementet som finner sted i Oslo sentrum (Scotsman) samme kveld.

MÅ MAN HA FORSIKRING?
Hver enkelt spiller bør være forsikret med en type ulykkesforsikring. Dette er hver enkelt sitt ansvar å sørge for. Greit å ha i tilfelle uhellet skulle skje. Husk at det er litt på høyde med bedrifts-fotball dette og det KAN gå hardt for seg.

NÅR SPILLES KAMPENE – NÅR MÅ JEG VÆRE PÅ PLASS?
Turneringen starter ca kl 09.00 og avsluttes med finaler ca kl 17.00. Får vi første kamp kl 09.00, så bør vi ha en time i forkant til oppvarming og taktikk-snakk. Huskeregel er 1 time før avspark første kamp.

HVOR MANGE KAMPER SKAL VI SPILLE?
I gruppespillet er det 4 lag, så i første omgang er det 3 kamper vi skal spille i det innledende gruppespill. Går vi videre derifra så vet man jo ikke hvor mange kamper det blir. Men det er etter gruppespillet kvart, semi og deretter finale.

BLIR DET TID TIL NOE SOSIALT?
Ca kl 19.00 så er det arrangement på Scotsman i Karl Johan i Oslo, med premieutdeling, osv. Her kan man ta seg en matbit og evt. ett par øl for de som ønsker det. Hadde vært morsomt å treffes også her, selv om dette selvsagt er helt frivillig.

JEG TRENGER Å OVERNATTE. HVORDAN LØSER VI DETTE?
Ønsker man overnatting ifbm dette arrangementet, så må man ordne med dette selv.

0