November 2009

FELLESTUR # 1 – NOVEMBER 2009

Supporterklubbens leder og nestleder, undertegnede og Arne Kristiansen, var begge førstereisegutter da vi skulle over til England for å se Aldershot-Macclesfield på EBB Stadium.

Vi bodde på Premier Inn i Aldershot, som var ett helt greit hotell.

Selve kampen var en kald affære! Det blåste og regnet om hverandre, så vi fikk med oss skikkelig engelsk vær når vi først var over også. Godt det varmet litt det vi hadde i glassene…

Resultatmessig varmet heller ikke kampen noe særlig. Kevin Dillon hadde akkurat tatt over Shots etter at Gary Waddock hadde takket ja til tilbudet fra Wycombe Wanderers. Kampen var sjansefattig og bar preg over en ny æra og endte målløst 0-0. Kampen var like grå og kjedelig som været med andre ord :-/

Selv om det var en svak kamp av vårt kjære Shots, så ble vi begge enige om at det ikke skulle gå lenge før vi tok turen over igjen.

Supporterklubbens nestleder utenfor portene på EBB Stadium 14.november 2009.
Supporterklubbens leder og Mark Maynard – vår første kontakt i Aldershot
Klare for kamp vs Macclesfield Town. Fra venstre; Mike Wray (kontaktperson i UK), Arne Kristiansen (nestleder i supporterklubben), Vegar Myrbakken (leder i supporterklubben) og Mark Maynard (kontaktperson i UK).