Supportercupen 2021 avlyst

Det kom vel kanskje ikke som noen stor overraskelse, i forhold til tiden vi lever i. Men årets utgave av supportercupen er avlyst. Nyheten melder SBF på sin hjemmeside. Vi hadde planlagt å stille lag, men valgte tidligere i vinter å trekke oss fra arrangementet pga omstendighetene. Nå ser vi altså at det alikevel ikke blir noen turnering.

Her er hva SBF skriver på sin hjemmeside:

Supportercupen, som etter planen skulle gått av stabelen lørdag 5. juni, er avlyst for andre året på rad grunnet koronapandemien. Det er med tungt hjerte vi nå har tatt denne beslutningen, men på bakgrunn av dagens pressekonferanse og planene for gjenåpningen av landet, må vi dessverre innse at det å arrangere en fotballturnering for 400-500 deltagere uten begrensinger ikke lar seg gjennomføre så tidlig som den første helgen i juni. Vi har ennå ikke bestemt oss for om vi skal prøve igjen til høsten, eller om vi venter til 2022. Mer informasjon om dette kommer så fort dette er klart.

Mvh styret

07.april 2021

Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *