3 poeng i thriller-kamp

Wealdstone FC var vertskap da Shots gjestet Grosvenor Vale lørdag ettermiddag. Det endte med 7 mål totalt og 3 deilige poeng for Shots.Lagene fulgte hverandre som skygger i nesten 90 minutter – bare det siste kvarteret av denne kampen som ikke inneholdt mål!

Kun 6 minutter av oppgjøret var gått da Shots tok ledelsen ved Joel Nouble. 1-1 ble det også, før vertene tok ledelsen i oppgjøret. Men denne beholdt de i kun 11 minutter, da Jermaine Anderson utlignet for Shots. Chike Kandi sendte Aldershot opp i ledelsen og 3-2 var stillingen til pause.

I den andre omgangen så ble det noe roligere. Josh Rees roet tynnslitte Aldershot-nerver med sitt 4-2-mål i det 75.minutt. Men bare 7 minutter senere kom dagens siste scoring, da vertene fikk straffe.

De siste 8 minuttene + overtid ble dermed noe spennende å følge selvsagt. Men Shots klarte å holde unna og tok 3 viktige poeng i kampen om play-off.

Og nettopp play-off begynner nå virkelig å bli ett interessant tema. Aldershot er etter dagens seier på 9.plass på tabellen, med kun ett poeng bak Solihull Moors på 7.plassen og den siste plassen i play-off. En del kamper er selvsagt igjen og noen lag har mindre kamper spilt, men det skader uansett ikke å vise styrke og komme tilbake gang på gang, slik Shots gjorde i dag. Og vi skal heller ikke glemme at spillere som Tanner, Kinsella, Miller, McCormack og ikke minst Harrison Panayiotou er ute med skade – alle er gode spillere som ville gått rett inn på laget.

Neste uke er det kamp tirsdag og lørdag. Med gode resultater i begge disse oppgjørene (og det er det faktisk muligheter for), så bør vi være innenfor play-off og ting begynner virkelig å se lyst ut.

UP THE SHOTS!

 

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *