Miller med drømmedebut for The Shots – senket Woking

For andre gang på under èn uke tok Aldershot skalpen på rivalen Woking – atter en gang! Denne gang med debutant Ricky Miller som matchvinner.

Hjemmelaget har virkelig slitt mot Aldershot i ligaen de siste årene. Dette var den fjerde seieren på rad for Shots på Kingfield Stadium. Og ekstra deilig er det jo selvsagt at det er klubbens største rival i tillegg. Litt surt å tenke på at de slo oss ut av FA-Cupen denne sesongen.

Men denne gangen satt den litt lenger inne. Nykommer Ricky Miller (signerte for Shots 1.januar og med en fortid i Woking bl.a) kom inn etter at kampen var ca en time gammel. Og han brukte bare 12 minutter på å vise hva han er hentet inn for å gjøre – score mål.

Med dagens andre seier over Woking på en uke så kan vi igjen begynne å se oppover på tabellen. Nå ligger vi à poeng med dagens hjemmelag på 21 poeng. Og med spillere som Miller i troppen, flere spillere på vei tilbake fra skade og bare 2 poeng opp til 7.plassen og play-off, så håper og tror undertegnede at dette faktisk kan bli en god sesong til slutt.

Neste motstander er Barnet hjemme førstkommende lørdag. Ett Barnet-lag i fritt fall og som nå ligger nest sist på tabellen med 9 poeng.

UP THE SHOTS!

 

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *