Sterkt poeng borte mot Chesterfield

Shots sto imot presset fra hjemmelaget på slutten av oppgjøret og klarte til slutt å ta med seg ett poeng, i tirsdagens bortekamp mot Chesterfield. Poenget i denne kampen kan nok Aldershot Town takke sin innleide sisteskanse Brad James for. Keeperen sto som en levende vegg og tok alt som kom.

Spesielt etter at midtbanespilleren Alfy Whittingham fikk direkte rødt kort i det 82.minutt av kampen.

Før dette var det en jevnspilt affære, med lite store sjanser og ingen klare store muligheter.

Men som tidligere nevnt, så fikk nevnte Whittingham rødt kort med drøye ti minutter igjen av kampen. Og etter det ble gjestenes veldig defensive og la seg virkelig bakpå for å sikre poenget. Tydelig at sånne situasjoner er veldig ubehagelig for Shots. Og at de sliter med en mann mindre på midten, er ingen underdrivelse.

Men nå fikk vi det ene poenget og som også tidligere nevnt, så var det nok ett lite ran at vi klarte å ta med ett poeng i denne kampen.

Nå venter klassikeren Shots-Dag&Red førstkommende lørdag, hjemme på EBB Stadium.

UP THE SHOTS!

 

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *