Sluttspurten startet for sent – Aldershot med bortetap for Wrexham

Wrexham AFC kunne juble for sin andre strake seier, etter at det ble kjent at de to Hollywood-skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney er klubbens nye eiere. Aldershot tapte med knappest mulig margin lørdag ettermiddag.Atter en gang gikk Danny Searle’s mannskap målløse av banen og tapte dermed den viktige kampen for å hekte seg litt på i kampen om topp 6 – noe de største optimistene av oss hadde håpet på. I stedet sendte hjemmelaget Aldershot ned til en 14.plass, og blir dermed stående på 11 poeng.

I lørdagens oppgjør var det mye Wrexham og det var litt “gamle Aldershot”, etter en liten rekke med gode resultater for Shots. Hjemmelaget hadde i denne kampen mange muligheter til å lede til pause. Men gode enkeltmannsprestasjoner av gjestenes keeper Brad James sørget for at det var 0-0 til hvilen.

I det 64.minutt av oppgjøret falt avgjørelsen på Racecourse Ground. Luke Young fikk drømmetreff fra ca 20 meter, og sendte av gårde ett skudd som nevnte James ikke klarte å stoppe.

Shots kom seg litt etter dette og presset på for utligningen. Men det var litt som det pleier å være for Aldershot Town – sliter med å skape de helt store mulighetene og vanskelig å få ballen i nota på motstanderen.

Dermed ble det tap for Shots mot Wrexham på Racecourse Ground.

Nå er neste kamp for Shots også en vanskelig bortekamp, mot Chesterfield på Proact Stadium tirsdag 1.desember. Dette skjer siden det planlagte hjemmemøtet mot Solihull Moors neste helg er utsatt pga positiv covid-19 test i gjestenes spillertropp.

UP THE SHOTS

+1
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *