Prisen for årets nett og sosiale medier 2020 i hus

Da har undertegnede fått beviset på at nettsiden du nå er inne på er best av samtlige medlemsklubber hos supporterunionen for sesongen 2019/20 – i hvertfall i følge juryen hos SBF. Vi er selvsagt enige 🙂

Supporterklubben vant som kjent tidligere i år kåringen «Årets nett og sosiale medier» i SBF’s årlige kåringer. Det var 3 året på rad vi har vært nominert – i 2018 Årets supporter og 2019 for klassen vi nå har stukket av med.

Det er jo selvsagt litt morsomt og stolthet i, at en såpass liten supporterklubb som det vi er, stikker av gårde med denne prisen. Og det foran klubber som feks Arsenal, Manchester United og Liverpool, som jo har 5-sifrede antall medlemmer i Norge. Men det vitner vel til at man trenger ikke være stor for å bli lagt merke til i dette miljøet.

Trofeét skulle egentlig deles ut under SBF’s årsmøte, men supporterklubbens leder valgte å stå over turen inn til Oslo, pga covid19.

Men nå har det synlige beviset kommet og det vil selvsagt få hedersplass på supporterklubbens bitte lille kontor i Brumunddal.

I forbindelse med prisen, ble det også laget ett lite intervju med undertegnede som du kan lese om her.

 

Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *