Heroisk innsats fra 10 mann reddet poenget

Nykommer Mike Fondop fikk se det røde kortet drøye 20 minutter før slutt, hjemme mot Maidenhead United tirsdag kveld. En solid innsats av resten av laget reddet poenget til slutt. Men det var faktisk Aldershot Town som til slutt var nærmest seieren i oppgjøret. Midtbanespiller Alfy Whittingham fikk en mulighet helt på tampen av kampen, men gjestenes keeper reddet. Returen burde også  ble ikke satt i gjestenes mål. Ballen havnet hos Harrison Panayiotou, men han klarte ikke å sette returen i mål. Dermed ebbet det ut med 0-0 og poengdeling i flomlyset på EBB Stadium.

Tidligere i kampen burde Shots ha satt inn ett par mål. Men denne gang var ikke laget gode nok foran motstanderens mål. Kanskje noen tunge forfall som Craig Tanner (skadet), Mo Bettamer (startet på benken etter landslagssamling men kom inn helt på tampen) kunne ha endret litt på kampbildet.

Men når det er skrevet – rapportene fra England sier at hadde dette vært for en måned siden, så hadde vi stått igjen med 0 poeng og ikke 1 poeng etter å ha fått en mann utvist. Og bare det er fremgang!

Så man kan ta med seg dette videre og se frem mot neste kamp – som går av stabelen allerede lørdag. Da venter en ny vanskelig motstander, på Racecourse Ground. Nemlig Hollywood-laget AFC Wrexham.

Up The Shots!

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *