Shots klorte med seg tre viktige poeng borte mot Altrincham

Nyopprykkede Altrincham har fått en tøff start på sesongen. De fikk det ikke noe enklere etter lørdagens møte med Aldershot Town.Selv med noen få tunge forfall for gjestene, på spillere som feks. Mo Bettamer (landslagsspill for Libya) og Craig Tanner (skadet), så ble det 3 poeng på bortebane for Shots lørdag ettermiddag.

Danny Searle og hans crew har vært aktive på lånefronten den siste tiden, og det ser virkelig ut til å hjelpe for The Shots.

Aldershot’s 7.serierunde ble en frisk affære for gjestene fra Hampshire – ihvertfall de første 45 minuttene av oppgjøret.

13 minutter ut i oppgjøret, fikk midtbanemannen Toby Edser bra treff med “feil fot” og sendte Aldershot opp i føringen med sin første scoring for klubben. Det var også muligheter for flere scoringer til begge lag i den første omgangen, men stillingen sto seg til pause.

Vertene var mer med i de siste 45 av oppgjøret, og hadde sine muligheter – blant annet med en suser i tverrliggeren. Men det var atter en gang gjestene som kunne juble høyest, drøye 11 minutter før full tid, da også Chike Kandi satte sin første for klubben, etter innlegg fra kant. 2-0 og trygg ledelse inn mot slutten de siste 10.

Men dette er National League og Aldershot og selv om det er 10 minutter + tillegg igjen av kampen, så ble det nervepirrende – også denne gangen. 2 minutter før full tid så reduserte hjemmelaget ledelsen. Men Shots red stormen av og kunne innkassere sin andre strake seier.

Med dagens 3-poenger i boks kan vi se oppover på tabellen. Ett poeng skiller nå fra 11.plass, som Shots nå ligger på og opp til 6.plassen og play-off-posisjon. Men det er mange måneder igjen av sesongen.

Ett av de lagene som ligger høyt der oppe i “play-off-land”, er Maidenhead United, som nettopp er neste utfordring for Searle’s mannskap. Kampen spilles i flomlyset på EBB Stadium førstkommende tirsdag.

Up The Shots!

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *