Pana mathcvinner mot Notts County – første hjemmeseier i boks!

Gjestene Notts County var favoritter før møtet med Shots lørdag ettermiddag. Men de måtte reise tomhendt hjem igjen. Takket være ett revansjelysten Aldershot Town-lag (fra forrige hjemmekamp, 1-4 vs Torquay) og en meget spillesugen Harrison Panayiotou (tilbake etter skade) fikk gjestene fra Nottingham det tøft på EBB Stadium lørdag ettermiddag.

Det var en kamp med relativt lite sjanser, men begge lag hadde sine muligheter til å score – noe også Pana gjorde i det 64.minutt av oppgjøret. Litt klønete opptreden i de bakre rekker hos gjestene, gjorde det relativt enkelt for vår ving til å dunke ballen ned i høyre hjørne for County-keeperen. Dermed 1-0 til Shots.

Shots nyinnleide keeper Brad James reddet poengene for Shots, da Notts County var nære på å sette inn 1-1 på slutten av oppgjøret.

Men det ble med den ene scoringen og Aldershot tok dermed sin første hjemmeseier for sesongen.

Kommende helg venter Altrincham borte, som begynner å komme seg etter en grusom start. Men de ligger bare poenget bak Aldershot, med 6 poeng.

Up The Shots!

Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *