Knust etter positiv start

Aldershot Town fikk tirsdag kveld en leksjon i å være effektive foran mål. Torquay United knuste Shots 4-1 på The Rec.Og med 3 poeng i dette oppgjøret, så inntok gjestene fra Torquay tabelltoppen i National League. Mens Danny Searle’s mannskap fortsetter å slite med å omsette sjansene sine og står fortsatt med 4 poeng etter 5 kamper (Macclesfield avlyst).

I tirsdagens oppgjør, så kunne og burde hjemmelaget ha ledet både 2 og 3-0 til pause, i følge rapportene.

For det startet bra – etter 8 minutter setter Craig Tanner inn sitt 3 mål for sesongen – på sin egen fødselsdag også. Og det er egentlig bare Shots etter dette de første 30 minuttene. Josh Rees var nære på å øke, Lyons-Foster burde ha satt inn en scoring. Kampen burde absolutt vært punktert etter de første 30 minuttene!

Men litt etter litt kommer gjestene inn i kampen, får kampen inn i sitt spor. Får Shots-spillerne frustrerte og selvfølgelig kommer også utligningen på verst tenkelig tidspunkt – rett før hvilen.

Og når den nye serielederen bruker kun 6 minutter ut i den andre omgangen på å sette inn 2 og 3-1, så går lufta ut av Searle’s gutter. Punktum finale kom i det 90.minutt av oppgjøret.

Som i mange av de tidligere kampene denne sesongen, så sliter altså Shots med å sette inn de avgjørende støtene i motstanderens kasse. Dover borte (seier 5-0) var en sånn kamp som er ett godt eksempel på slik de kan spille.

Nå venter over 2 ukers hvile på Aldershot, før de møter bunnlaget Altrincham borte den 14.november.

COYS!

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *