Uavgjort i lokaloppgjøret mot Eastleigh

Shots så ut til å gå mot 3 poeng og ukens andre borteseier, i lokaloppgjøret mot Eastleigh FC. Men hjemmelaget slo tilbake på overtid.Etter å ha presset stort i den første omgangen så var det noe mot spillets gang, da hjemmelaget fikk en billig straffe på tampen av de første 45 minuttene. Ballen spratt opp i Fowler’s hånd og dommeren pekte på straffemerket. Eastleigh scoret og tok dermed en noe ufortjent ledelse i oppgjøret.

Men bare tre minutter senere, traff Craig Tanner på ett frispark og sendte lagene like langt i målprotokollen inn til pause.

Alfie Whittingham sendte gjestene i føringen i det 61.minutt av kampen og det så lenge ut som om Shots skulle klare å stikke av med ukens andre 3-poenger. Men på overtid i den andre omgangen, så headet hjemmelaget inn utligningen.

Også dette var noe mot spillets gang, for Aldershot hadde ett par gode muligheter til å punktere dette oppgjøret. Tanner hadde også ett skudd i stolpen som meget fint kunne ha punktert kampen. Men effektiviteten må opp flere hakk om en skal hevde seg i denne ligaen. Man må sette sine sjanser om man skal sanke 3-poengere!

Men poeng borte mot ett godt Eastleigh-lag bør man uansett være fornøyd med. Men det er selvsagt litt surt så lenge utligningen skjer på overtid. Lokaloppgjør er også noe veldig spesielt og slike kamper lever som oftest sitt eget liv.

Neste helg venter en ny lokalrival, i FA-cupens 4.kvalifikasjonsrunde. Woking FC er gjester på EBB Stadium.

COYS!

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *