Sesongens første tre-poenger kom med stil

Aldershot Town tok sin første trepoenger for sesongen tirsdag kveld, borte mot ett meget svakt Dover Athletic. Den såkalte “ketchup-effekten” slo inn for fult, da det til slutt endte med storseier for gjestene fra sør-vest i landet.

Aldershot har som kjent startet sesongen med 2 tap på sine 3 første kamper. Den tredje og siste kampen mot Macclesfield har naturlig nok blitt avlyst. Tirsdag kveld var det tid for “å reise kjerringa” for The Shots.

En målorgie av de sjeldne ble vist av gjestene denne våte ettermiddagen i Dover. Det var Shots fra første spark på ballen og gjestene stoppet på 5 mål da kamp-uret viste 90 minutter. Det må også sies at hjemmelaget stilte med juniorspillere i forsvaret pga skader. Men seier er seier!

Harry Panayiotou fikk åpne ballet i det 31 minutt, før Mo Bettamer satte inn sitt første for kvelden 2 minutter senere. Josh Rees satte inn 3-0 på overtid i den første omgangen.

Og det var nevnte Rees som satte inn 4-0 i det 57 minutt av oppgjøret, før Bettamer også fikk være 2-målsscorer i det 84 minutt. Dermed endte kampen med 0-5 og klar borteseier.

En slik kamp gjør forhåpentligvis noe med laget og selvtilliten til spillerne, før man tar fatt på resten av sesongen.

På lørdag venter Eastleigh til lokalderby på Ten Acres, før to hjemmekamper på rad (Torquay og Notts County) avslutter oktober måned.

Tør vi håpe på mer godspill fra Shots i oktober? Vi krysser fingre!!!

UP THE SHOTS!

 

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *