Tap i åpningskampen

Shots lå lenge an til å ta med seg ett poeng hjem til Hampshire. Men tre minutter før slutt falt avgjørelsen –  til hjemmelaget Hartlepool United sin fordel.

Endelig er National League i gang igjen, etter flere måneder med spekulasjoner om hva som skjer. Blir det sesong eller ikke?

Shots hadde en lang reise til sesongåpningene borte mot Hartlepool United på Victoria Park.

Kampen åpnet bra for Shots, som hadde mye fint spill i starten av den første omgangen. Men etterhvert tok vertene mer og mer over oppgjøret og det var bare ett spørsmål om tid før de skulle ta ledelsen også.

Hjemmelaget satte inn 1-0 etter en straffe i det 35 minutt. Dermed 1-0 til vertskapet til pause.

Shots startet den andre omgangen som den første og denne gang kom resultatet i form av mål også. Craig Tanner ble sesongens første målscorer for Shots, etter godt forarbeid av Toby Edser.

Det hele jevnet seg litt ut og Aldershot hadde noen fine muligheter til å stikke av med poengene også. Men det gikk dessverre litt som det gjorde forrige sesong også – når Aldershot Town ser ut til å ha ett resultat i lomma så slipper de inn mål. Er dette Danny Searle’s nemesis? Å ikke klare å avgjøre kampene til sitt lags favør?

3 minutter før tiden i denne kampen så kom altså 2-1-scoringen for hjemmelaget. Dermed endte det med ett surt tap og 0 poeng.

Men ingen grunn til å henge med leppa etter denne kampen – matchene kommer tett på utover. Allerede tirsdag kveld er det nye muligheter, da Sutton United er gjester på EBB Stadium.

COYS!

0
Del

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *