Salford City gjorde det enda vanskeligere for Aldershot

Etter lørdagens møte med Salford City på EBB Stadium så er avstanden opp til trygg plass nå på hele 10 poeng for Gary Waddock’s mannskap. Ting ser veldig vanskelig ut for The Shots om dagen.Tilskuerantallet på Shots hjemmekamper har naturlig nok begynt å synke betraktelig også. Bare 1668 var innenfor portene på EBB Stadium i dagens oppgjør mot playoff-jagede Salford City.

Gjestene vant på knappest mulig måte og kampens eneste mål kom etter 44 minutter av oppgjøret. Kampen var Shots 38.ligakamp denne sesongen og var lagets 22.tap denne sesongen.

Ser man på tabellen så skjønner man jo fort at dette har vært den tøffeste sesongen på lang, lang tid for Aldershot Town også. Og at det er 10 poeng opp til trygg plass med 8 kamper igjen å spille, er ikke ensbetydende med nedrykk. Men laget viser skrekkelig form og gjør feil ute på banen som ett lag som rykker ned gjør, så vi må nok dessverre tro på mirakler om det ikke er Conference South neste sesong.

Nye muligheter for tre poeng kommer om en uke igjen. Da er Boreham Wood vertskap.

Tabellen ser pr i dag slik ut:

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *