Shots kriget inn en meget viktig 3-poenger

Etter 113 dager (!) uten seier kunne endelig Shots-fansen få noe å juble for igjen. Bunnlaget Braintree Town ble slått av Shots for andre gang denne sesongen. Begge gangene med minst mulig margin, 1-0.Antallet tilskuere som overvar bunnoppgjøret var sørgelig lite. Men det er vel slik når to av lagene som kriger der nede i bunnen møtes. Kun 829 hadde møtt opp på Cressing Road i solskinnet for å se bunnlagene kjempe om poeng. Mens Braintree Town mer eller mindre er fortapt helt i bunnen av tabellen, så er det for gjestene Aldershot Town “bare” 4 poeng opp til sikker plass. Og med en kamp mer tilgode enn lagene over oss på tabellen, så må vi få lov til å være bitte litt optimistiske med tanke på å overleve i ligaen. 12 kamper gjenstår for Gary Waddock’s hardt prøvede mannskap i mars og april måned.

Reece Grant satte inn kampens eneste mål etter 64 minutter. Eneste skåret i gleden etter denne kampen, var at kaptein Scott Rendell fikk snakket på seg ett rødt kort i det 85 minutt og må med det sone karantene i de neste kampene.

Og kommende helg venter Gateshead på EBB Stadium. Med litt optimisme tilbake i Aldershot-fansen igjen er det vel lov å drømme om nok en tre-poenger, selv om gjestene kjemper om en playoff-plass???

COYS!!

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *