Fortsatt god jul i Aldershot?

Hvordan går det egentlig med Aldershot om dagen? Sitter egentlig manager Gary Waddock trygt i sjefstolen i Aldershot Town FC? Og hva skjer egentlig med nytt stadion som var på planene? Hva med oss i den norske supporterklubben videre?

Kanskje vi kan oppdatere deg litt, via dette lille innlegget her.

For er det faktisk sånn at “The Wadfather”, som han kalles lokalt i Aldershot, fortsatt er like fredet som han har vært tidligere? Klubben ligger pr i dag 2 poeng fra nedrykk. De har ett lass med skader (noe feil med måten de trener på ?). De måtte sende juniorlaget til 1.runde-omkampen mot giganten Bedford – som igjen holder til hele 3 divisjoner under Shots. Og taper i tillegg denne kampen hele 0-7! Aldershot har 11 kamper uten seier nå. Når skal vi få se neste seier?  Vi ligger pr i dag på en hederlig 19 plass, med nevnte 2 poeng ned til nedrykk:

Jeg tenker derfor å spørre om ting faktisk er så rosenrødt og bra med Gary Waddock og komp. i sjefstolen? Er han faktisk rett person til å løfte klubben ut av dette? Har han bra nok materiell å jobbe med? Jeg mener at svaret uten tvil er “NEI, han er ikke rett person!” Og “NEI, han har ikke materiellet å jobbe med”.

Hadde han vært ett “manager-geni”, som mange kanskje har karakterisert han som så tror jeg nok at Waddock hadde vært i en annen klubb for lenge siden. Ikke surra rundt på nivå 5 med Aldershot Town FC. Hadde han vært en gud innen dette yrket så hadde han lagd gull av gråstein. Og det er bare å ta en titt på dagens tabell og spørre seg om 19.plasser er så fryktelig mye å skryte av.

Svaret om han er rett mann eller ikke får vi nok ganske så fort vil jeg tro. Med full stall og skadefri stall så er Shots ett lag som er vanskelig å slå og som kunne plukket en del poeng. Men nå er jo situasjonen totalt motsatt med laget. Mange sentrale spillere som er skadet og Waddock og hans stab sliter virkelig med å stable gode nok lag til kampene. Så noe unnskyldt er nok godeste Waddock men da kommer spørsmålet opp – hvorfor er så mange skadet? Uflaks? Hvem vet… Og med trang økonomi og ett styre som heller ikke jobber ræva av seg for å forbedre situasjonen, så begynner vel man å spørre seg om dette kommer til å ende godt den 27.april 2019 kl 18.00 (rett etter siste seriekamp denne sesongen).

Vi håper selvsagt på at dette skal gå greit og man trenger heller ikke være noen rakettforsker for å skjønne at sesongen sett under ett er kjørt. Bare å redde så mange poeng som mulig slik at vi også i sesongen 2019/20 spiller i National League og ikke i National League South. Alt av cuper er vi ferdige med (Hampshire Senior Cup igjen men hva betyr vel det?) så det er ligaen som er det viktigste her.

Og nytt stadion var også planlagt men dette er det ingen som har hørt ett pip om i ettertid. Hva skjer egentlig?? Vi får bare sitte på sidelinjen og håpe at det jobbes også med det, selv om lite publiseres om dette.

Så til skyldspørsmålet da. Hvem har skylden for denne elendigheten klubben er inne i nå? Mangeren eller styret? Jeg mener at skylden ligger på manageren og hans stab! Manageren får ett budsjett i starten av sesongen og må forholde seg til det. Kanskje vært klokere å leid inn spillere enn å signere faste avtaler med mange av de som har vært i klubben de siste årene. I hvertfall frem til ting har begynt å sett bra ut! Har Waddock gapt over for mye og trodd at spillerne var bedre enn de faktisk er? Og hvordan trener de, siden 70% av spillerne er ute med skader! Vi får bare krysse fingrene og håpe at det kommer ett eller annet mirakel til EBB Stadium ganske så fort.

Når det gjelder oss i den norske supporterklubben, så er undertegnede litt i tankeboksen om videre drift. Vi kjører i hvertfall ut sesongen vi er inne i så får vi bare se hva som skjer. Jeg har fått helt nye arbeidsoppgaver i min jobb og dette krever jo også litt ekstra – er ikke bare å oppdatere supporterklubben midt i uken lenger. Men vi kjører så lenge vi orker!

Så får vi bare håpe at spillerne faktisk har hatt en god jul og fått restituert seg – det trenger vi. Men ingen tvil om at det virkelig murrer i Aldershot om dagen!

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *