Sen McDonnell-perle senket Braintree Town

Ett litt tafatt Aldershot stanget lenge med hodet mot veggen og lurte veldig på hvordan de skulle sikre de tre poengene mot Braintree Town lørdag ettermiddag. Adam McDonnell sørget egenhendig for nettopp det.Som også bildet viser, så scoret formspiller Adam McDonell på ett frispark – nydelig slått i pen bue over muren og opp i lengste krysset, som igjen ble tungen på vektskålen til fordel for Shots.

1618 tilskuere hadde tatt bryet med å komme seg til EBB Stadium for å se om hjemmelaget skulle klare å hamle opp med favorittstempelet. Mot ett lag som har slitt enda mer enn Waddock’s menn i innledningen av sesongen. Nest siste plass på Braintree og ett Aldershot-lag, som av mange “eksperter” begynner å bli friskmeldt, måtte jo bare bety tre poeng til vertene?

Men så enkelt er nok ikke fotballen. Gjestene hang godt med og hadde sine farligheter de også, så at Aldershot Town skulle vinne dette var overhodet ingen sikker sak. Og de 1600 på tribunene ble holdt rimelig godt på pinebenken også…

Heldigvis så har vi en Adam McDonnell som er i form om dagen og når Shots fikk frispark rett utenfor 16, så var det liten tvil om hvem som skulle ta den dødballen. Og som nevnt innledningsvis så gikk denne rett i kassa og sikret de 3 poengene for hjemmelaget. Ingen festaften på The Rec, men i slike kamper varmer poengene mer enn spillet.

Tabellmessig så ligger Shots nå midt på tabellen med 24 poeng, med 9 poeng opp til play-off.

Kommende helg er det igjen FA-cup på EBB Stadium, da bunnlaget i League One, Bradford er gjester. Kan vi håpe på en aldri så liten cup-bombe? Vi får se!!

Up The Shots!

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *