Til første runden av FA-cupen etter hjemmeseier

Aldershot Town har blitt tildelt nr 71 og ligger klar i bollen når den første ordinære runden av Emirates FA-cup skal trekkes mandag formiddag. Kettering Town yppet seg, men Shots hadde kontroll på gjestene i dette cup-oppgjøret.Bare 1634 tilskuere var tilskuere på EBB Stadium lørdag ettermiddag, i fantastisk flott høstvær i Hampshire. Men de drøye 1600 som hadde tatt turen fikk se ett hjemmelag som hadde grei kontroll på gjestene, 3 nivåer under Aldershot. Scott Rendell fikk æren av å sette inn 1-0 til Aldershot – en “tap-in” etter noen store sjanser til hjemmelaget i forkant av scoringen. Ledelsen kom i det 16.minutt av oppgjøret.

Shots hadde grei kontroll på gjestene, men Kettering yppet seg og hadde noen sjanser som satte, for anledningen Mannion i Shots-målet, på noen små prøver.

Det var derfor en lettelse for hjemmefansen å se at banens beste, Adam McDonnell, satte all tvil til side da han i det 82.minutt “curlet” ett skudd bak gjestenes keeper. 2-0 til Aldershot og avansement til 1.runde av FA-cupen 2018/19.

Hvem Shots møter i den første ordinære runden av den ærverdige konkurransen, får vi vite mandag formiddag.

Rendell prøver seg mot Kettering Town

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *