Shots stoppet Eastleigh – endelig borteseier

Endelig kan vi begynne å se oppover på tabellen. Lørdag vant Shots sin andre kamp på rad, da Eastleigh ble slått i lokaloppgjøret på Silverlake Stadium. Og endelig vant Shots på bortebane igjen også.2349 tilskuere hadde tatt turen for å se om Eastleigh kunne fortsette den flotte seiersrekken de hadde før møtet med Aldershot. Hele 4 strake seiere hadde hjemmelaget innkassert før Shots sto på motsatt banehalvdel.

Og det startet jo oppskriftsmessig bra for hjemmelaget også, da de brukte kun 5 minutter på å ta ledelsen. Men en drøy halvtime senere var Matt McClure heldig med sin avslutning. Han skjøt i stolpen, men ballen gikk i en forsvarsspiller til hjemmelaget og i mål. Og bare 3 minutter etter dette igjen, var gjestene i føringen. En corner ble flikket videre til bakerste stolpe, hvor Scott Rendell pirket ballen over streken. Hjemmelaget fikk klarert, men da hadde allerede linjemannen oppfattet at ballen var over linjen og mål ble dømt.

Shots klarte å holde hjemmelaget unna i resten av oppgjøret, og sesongens første borteseier var dermed ett faktum. Ganske så bra seier dette, med tanke på at hjemmelaget har 4 strake seiere.

Ser vi på tabellen så begynner denne nå å se mye bedre ut for Shots’ del. Selv om det er 9 poeng opp til play-off så begynner spillet å sitte mye bedre, spillerne begynner å kjenne hverandre mye bedre og ting ser i det hele tatt veldig bra ut.

Neste oppgave for Aldershot, er den 4.kvalifikasjonsrunden i FA-cupen, førstkommende lørdag. Kettering Town fra nivå 8 er motstander på EBB Stadium.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *