Shots senket Dover – med innleid hjelp

Innleide Adam May fikk en drømmestart på karrieren i Aldershot-drakten. 2 mål og en meget godkjent debut av unggutten ble til slutt ingrediensene i det viktige bunnoppgjøret mot Dover Athletic.For å ta det aller først – Dover ER sist i National League og vil få store problemer med å komme seg bort derifra dersom de fortsetter i dette sporet. MEN, når det er sagt – Aldershot var gode i dagens viktige kamp på EBB Stadium. Ihvertfall hakket bedre enn gjestene.

1619 trofaste fans hadde trosset regnværet for å se om Shots endelig skulle klare å vinne en kamp igjen. Og med nevnte May (nr 23) på midtbanen ble dette Shots’ kamp fra start til slutt. Med ett mål i hver av omgangene (18.minutt og 67.minutt) av unggutten som er innlånt fra Portsmouth til 5.desember, så kontrollerte Aldershot denne kampen ganske så greit. Men det kunne sett veldig annerledes ut. For rett i forkant av 2-0-scoringen hadde gjestene en avslutning i stolpen! I stedet fikk Shots som nevnt 2-0 og brukte de resterende minuttene på å kontrollere inn de 3 meget viktige poengene. Og med en ny 3-poenger førstkommende tirsdag kveld (mot Maidstone Utd, som har 2 poeng mer enn Dover…) så kan vi begynne å se oppover på tabellen og kanskje legge en miserabel start på sesongen bak oss?

Også får vi bare håpe at unge May fra Portsmouth er mannen på midten som skal hjelpe oss å kapre mange poeng fremover. Det vil tiden vise.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *