Fortsatt relativt svart for Shots

Det er ikke bare været som er grått i England om dagen. Selv om Aldershot vant en kamp forrige helg så er ting fortsatt relativt mørkt for Aldershot om dagen også. Lørdag gjorde AFC Fylde omtrent som de ville på eget gress med Shots.1470 hjemmefans hadde tatt turen til Mill Farm (bildet over) lørdag, midtveis i september. Gjestene hang med på notene i omtrent 40 minutter mot Fylde, før rullegardinene på nytt ble trukket ned. Både 1 og 2-0 til vertskapet kom før pause, mens 3-0 sto det etter 62 minutter av kampen. Vi fikk heldigvis ingen reprise av forrige sesongs 1-7 her, men tap er uansett tap. Mer er det egentlig ikke å si om dette oppgjøret – enn at vertskapet ville mer og skapte mer enn Gary Waddock’s mannska, som nok en gang måtte gå slukøret inn i garderoben etter 90 + spilte minutter. Atter en gang denne sesongen ble Shots stående som statister i en fotballkamp. Dette må jo være blytungt å være en del av!

Nå venter to hjemmekamper for Aldershot – først mot Dover som er desidert sist med 6 poeng før Maidstone er gjester tirsdagen etter. Sistnevnte har 7 poeng. I disse to oppgjørene bør vi nærmest kreve 6 poeng. September avsluttes deretter med bortekamp mot Hartlepool United 29.september.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *