Sliteseier hjalp Shots vekk fra bunnen av tabellen

Bromley FC yppet seg i samtlige 90 minutter på EBB Stadium lørdag ettermiddag. Men ett nydelig plassert frispark av James Rowe 3 minutter før full tid sikret 3 poeng i en skikkelig “gysare” av en fotballkamp.Men det var kaptein Scott Rendell (bildet over) som roet nervene til de 1769 som hadde tatt turen for å se om Aldershot skulle klare å tukte Bromley. Da viste stadion-uret 17.minutter.

Og derfra og ut første omgangen så var vi tilbake til hva vi har sett av Aldershot hittil denne sesongen – bli veldig usikre og slippe motstanderen mer og mer inn i matchen. I stedet for å “pøse” på fremover og heller score både 2 og 3 mål. Utligningen måtte jo derfor komme, noe den også gjorde etter en halvtime spilt (debutant Legg i Shots-målet virket veldig usikker). Og når George Fowler, 3 minutter på overtid i den første omgangen, “hjelper” gjestene med ett klønete selvmål så trodde nok de fleste hvor dette skulle ende – igjen!

MEN – Gary Waddock må tydeligvis ha kommet med noen voldsomme gloser i garderoben i pausen. For Shots kjempet seg mer og mer inn i oppgjøret igjen. Og da vi hadde spilt i 65 minutter fikk Dan Holman æren av å sette inn Shots utligning for ettermiddagen.

Selve toppen av kransekaken, prikken over i’en, osv. – den fikk James Rowe æren av å sette inn. Ett perfekt frispark som skrudde over muren og limt i venstre kryss for keeperen til Bromley. 3 minutter før ordinær tid. Så det var ett nervøst publikum som var vitne til de 6 minuttene dommeren hadde lagt til. Men det holdt helt inn. 3-2 til Shots og 3 meget viktige poeng.

Det ble en meget amper batalje også – hele 7 gule kort bel delt ut. Dessverre sto Shots for 5 av disse.

Med seieren er vi nå på 10 poeng og klatret for en liten stund vekk fra nedrykksplassen.

Neste lørdag er det AFC Fylde som er vertskap. Inntil da får vi bare nyte denne seieren!

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *