Wrexham senket Aldershot Town

Wrexham har alltid vært en “lei nøtt” for Shots. Bortemøtet lørdag 1.september ble intet unntak for Gary Waddock’s  lag.Nesten 5000 tilskuere hadde tatt turen til Racecourse Ground for å se ett klassisk topp mot bunn i National League, denne høst-lørdagen.

Første omgangen endte målløs med ett sprudlende Shots fra start av. Men hjemmelaget kom mer og mer inn i kampen, uten å finne nettmaskene. Så 0-0 til pause var egentlig helt greit.

62 minutter var det spilt, før hjemmelaget scoret kampens første mål. Og det var etter en god Aldershot-periode hvor gjestene skapte sjanse på sjanse. Drøye kvarteret senere så var det 2-0 til hjemmelaget. Flere scoringer ble det altså ikke.

Det positive som vi kan ta med fra dette oppgjøret, er at Waddock’s gutter skapte sjanser og lagde litt trøkk i oppgjøret. Laget begynner å finne hverandre. Men vi taper nok en kamp og det er selvsagt ikke bra! Selv om dette er en av sesongens vanskeligste bortekamper.

Ny sjanse for poeng er førstkommende onsdag. Da er det bunn-bunn som møtes. Nærmere bestemt Havant&Waterlooville – Aldershot.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *