Etterlengtet opptur for Aldershot

Nervene til både fansen og spillerne hos Shots har i hele august blitt satt på prøve. I Bank Holiday-oppgjøret mandag ettermiddag kom det ett lite pusterom i form av 3 herlige poeng mot Sutton United.

Man kan trygt si at august måned har vært svak, sett med Aldershot-øyne. Mot Sutton United, håpte de 1904 på tribunene på EBB Stadium at seiersrekken til gjestene skulle bli brutt. Sutton har 12 poeng på de 6 første kampene, mens vertskapet har fattige 4..

Men oppgjøret ble så til de grader hjemmelaget’s. For da kapteinen til Sutton ble utvist etter en svak takling av Jacob Berkeley-Agyepong i det 28.minutt av oppgjøret, så ble det mer og mer Shots på gresset. Så det var bare helt fortjent at Scott Rendell satte inn ledermålet, bare minuttet før pause.

Og 20 minutter ut i den andre omgangen, skulle nevnte Berkeley-Agyepong atter en gang komme i fokus. Denne gang som målscorer for Shots andre mål for dagen.

Gjestene fikk en redusering til slutt, i form av straffe noen minutter på overtid. Men Shots holdt stand og klarte å sikre tre verdifulle poeng i bunnstriden.

At vi kan friskmelde laget etter dagens kamp er nok litt for tidlig å si. Nå spilte gjestene omtrent 1/3 av kampen med en mann mindre, så vi får ikke ta helt av her. Men en seier er seier.

Neste kamp for Aldershot nå er en vrien nøtt – Wrexham borte førstkommende lørdag. Men nå må vi få nyte disse tre poengene i 4 dager. Så får vi ta Wrexham på lørdag også!!

1+
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *