Nytt nederlag for Shots

August måned i 2018 er vel noe av det svakeste vi har sett av ett Aldershot Town-lag på lang, lang tid. Lørdag ble Ebbsfleet United for sterke for Gary Waddock’s menn.Drøye 1200 mennesker hadde tatt turen for å se om hjemmelaget skulle klare å hamle opp med ett Aldershot-lag som har levert en meget svak august måned. Men i kampen mot Ebbsfleet så startet det veldig så bra for gjestene.

Etter 7 minutters spill, fant Luke Wanadio’s nydelige crossball Matt McClure, som sistnevnte stupte i mål. Og etter dette så var faktisk ikke Aldershot så veldig langt unna å score både 2 og 3-0. Men dette skjedde jo selvsagt ikke.

I stedet kom vertene mer og mer inn i matchen og utligningen måtte bare komme til slutt – noe den også gjorde. Men vondt skulle bli værre og til slutt så var det ikke urettferdig at hjemmelaget kunne gå opp til 2-1, som til slutt ble til 3-1. Selv om Shots hadde fortjent bedre enn dette i den 6.seriekampen for sesongen. Men det gjelder å score på sjansene sine og holde tett bakover. Noe Aldershot Town dessverre ikke klarte godt nok i denne kampen heller.

Fasiten før siste kamp i august (Sutton Utd hjemme mandag), er 1 seier, 1 uavgjort og 4 tap. Målforskjellen er på 3-10. Slikt er bare ikke godt nok for ett lag som har ambisjoner for opprykk.

MYE må skje fremover i de neste månedene om vi i det hele tatt skal kunne komme til play-off. Men vi får håpe Gary Waddock og teamet rundt laget har en plan B i ermet. For dette er triste saker å følge med på!

Neste oppgjør er som tidligere nevnt Sutton Utd på EBB Stadium mandag kveld. Det spesielle tidspunktet skyltes at det er såkalt Bank Holiday i England.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *