Elendigheten fortsetter for Aldershot Town

Det skal litt til å “friskmelde” ett lag etter bare èn seier på fire forsøk. Og etter kampen mot Harrogate Town på eget gress, kan vi fortsatt konkludere at Gary Waddock har en tøff jobb foran seg i tiden fremover.

Etter bare en seier på de fire første kampene i den nye sesongen (mot Dag&Red, tirsdag) så håpet vel de drøye 1700 fremmøtte på EBB Stadium lørdag ettermiddag at Shots skulle ha få problemer mot nykommer Harrogate Town FC.

Det var vel litt “ugler i mosen” i akkurat det håpet etter de første målløse 45 minuttene. Keeper Jake Cole holdt Shots inne i kampen, og da skjønner man jo fort at det var gjestene som hadde de største sjansene i denne kampen. Det bekymret de som hadde betalt billett for å se oppgjøret. Ihvertfall for de som holdt med de røde og blå.

Og bekymringene blant Shots-fansen ble ikke mindre etter 58 minutter spilt. Da tok gjestene like så godt ledelsen i kampen. Og bare 5 minutter senere, var Lewis Kinsella uheldig som var på feil plass til feil tid. Selvmål og 0-2.

Vertene Aldershot skapte så lite i denne kampen at hvis dette er standarden, så sier rapportene at nedrykk faktisk kan skje. Så sant ikke noe drastisk skjer!

Enn så lenge så holder Aldershot seg rett over streken men man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at dette ikke holder lenge.

Heldigvis en lang sesong og maaaange poeng å spille om ennå, men vi liker absolutt ikke utviklingen. Gary Waddock og hans crew har nok å ta tak i den kommende tiden.

Nye sjanser kommer om en uke. Da er Ebbsfleet United vertskap.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *