Seier for Shots på fjerde forsøk

Det skulle gå 4 kamper før Aldershot endelig kunne innkassere 3 poeng denne sesongen. Motstander Dagenham&Redbridge ble slått på EBB Stadium tirsdag kveld.

Det skulle altså gå 4 kamper før vi endelig fikk hull på byllen og endelig kunne sikre tre poeng og samtidig krype vekk fra bunnen av tabellen.

1917 trofaste fans hadde tatt turen til EBB denne flotte sensommerkvelden for å se om Aldershot hadde lært av de 3 tidligere kampene. Og bare 3 minutter ut i oppgjøret fikk vi svaret. Shots startet i ett tempo som gjestene fra hovedstaden ikke klarte å matche, og de fleste trodde nok at Scott Rendell hadde satt inn sesongens første mål. Men det viste seg at det var en uheldig forsvarsspiller hos Dag&Red som var sist på ballen. Egentlig ganske så uvesentlig – for Aldershot ledet en kamp igjen!

Ledelsen holdt omgangen ut og 9 minutter ut i den andre omgangen – da doblet Shamir Fenelon for vertene – og dette så da veldig trygt ut.

Men ut fra intet scoret imidlertid gjestene, med 17 minutter igjen å spille. Scoringen var så “anonym” at heller ikke gjestenes fans fikk med seg at de scoret. Men 2-1 var stillingen og heldigvis kom ikke gjestene nærmere. Det gjorde heller ikke Aldershot, så 2-1 holdt seg kampen ut.

Neste oppgave for Shots er også hjemmekamp – nykommer Harrogate Town er hjertelig velkommen til EBB Stadium på lørdag – for nå har The Shots endelig kommet i gang 🙂

UP THE SHOTS!

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *