Ny keeper på plass

Aldershot Town FC har endelig fått en back-up for Jake Cole. Eller vil han ta over for Cole i buret?

20 år gamle Will Mannion har i dag kommet på lån fra Championship-klubben Hull City. Keeperen har også kamper på det engelske U19-landslaget og startet sin karriere i AFC Wimbledon, før Hull ble neste stoppested i juli 2016.

Pr i dag står unggutten med 1 kamp for Hull. Han har også én kamp for Plymouth Argyle, hvor han også var på lån i 2017. Will har blitt tildelt trøye nr 13. Låneavtalen strekker seg i første omgang frem til 20.januar 2019.

Da gjenstår det bare for oss å ønske han lykke til i Aldershot Town FC og se om han klarer å utkonkurrere Jake Cole i Shots-buret.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *