Chesterfield for sterke for The Shots

Hjemmelaget Chesterfield hadde små problemer med å nøytralisere Aldershot Town tirsdag kveld.

Det er tydelig forskjell på League Two og National League. Det fikk vi se tirsdag kveld, da nesten 5000 mennesker hadde tatt turen til Chesterfield’s første hjemmekamp for sesongen. Og de aller fleste som var innenfor portene på Proact Stadium, ble nok fornøyde med det de så.

Flesteparten som leser dette er forhåpentligvis Aldershot-supportere. Og jeg kan si at vi også har grunn til å bli overrasket over det vi så. Dessverre med ett negativt fortegn vel og merke. Det er ikke mye som sitter hos Shots. Svakt pasningsspill, skaper særdeles lite og lite rytme i spillet. Og denne kvelden så klarte heller ikke Jake Cole i Shots-buret å stoppe vertenes gode målsjanser. Så da ble det fort litt tungt å holde med Aldershot utover kvelden.

Det er riktignok tidlig i sesongen og Chesterfield har kvaliteter (som Barnet har) som kanskje hører hjemme i divisjonen over. Mens for vår del så er det mye som mangler før vi er der. Det vi får håpe på er at vi blir sterkere av slike kamper. Dessuten er vi ferdige med to av sesongens antatt beste lag. I hvertfall den ene kampen.

Vi ser frem mot helgen og bortekampen mot Solihull Moors med blanke ark og håper Shots reiser seg atter en gang.

PS! For ordens skyld, så vant Chesterfield kampen 3-0…

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *