Sesongen 2018-19 er her – vi er klare!!

Selv om vi ikke har fått sendt ut vår nye årbok og terminlistemagneten ennå, så er vi straks klare for en ny og spennende sesong med The Shots. Er du klar for en ny berg og dalbane-tur?

Supporterklubben regner med det er flere enn undertegnede som ser frem til “hverdag” igjen, når sesongen 2018/19 sparkes i gang i løpet av noen timer.

Vi har selvsagt lagt inn Tippekonk 2018/19 på vår gruppe på Facebook, og denne vil komme automatisk opp kl 10.00 hver kampdag, slik at man får god tid med å legge inn resultatet før kampstart. Nytt av sesongen er at man kan tippe på målscorer for å få enda flere poeng. Hele troppen finner du selvsagt på vår hjemmeside, under “Sesongen” og videre til “Spillerstallen”.

I løpet av sesongen så håper vi å komme med noen “godbiter” innimellom, slik at også våre medlemmer av vår Facebook-gruppe har muligheter til å tippe og stikke av med litt premier også.

Vår “pakke” til våre medlemmer (årboken og terminlistemagneten) vil vi få sendt ut i løpet av den kommende uken. Vi hadde håpet å ha dette på plass FØR første spark på ballen, men beklageligvis så fikk vi noen små kosmetiske feil med designet som gjorde at forsinkelsen ikke var til å unngå. Men nå er det rett rundt hjørnet altså!

Da gjenstår det for vår lille supporterklubb å bare ønske alle Shots-fans lykke til med ny sesong og håper alle vil få en minnerik sesong, hvor vi endelig kan få noe å juble for i mai.

UP THE SHOTS 🙂

Vegar.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *