Målløst i serieåpningen

Shots måtte virkelig kjempe hardt på slutten av oppgjøret mot Barnet i serieåpningen. Og det viste seg å være verdt den harde innsatsen også. For kampen endte målløst og lagene kunne derfor dele poengene.

Hyggelige 2409 tilskuere var innenfor portene på EBB Stadium i serieåpningen for sesongen 2018/19. De fikk være vitne til to lag som ikke har helt hellet med seg foran mål – kanskje Aldershot-laget er for lite samkjørte ennå?

Gjestene’s problem får så være, men vi kan være såpass ærlige å si at i denne kampen hadde vi en dose flaks også. Forrige sesong’s League Two-lag hadde 3 avslutninger i treverket, mens Shots hadde en ball som ble klarert på målstreken.

Men vi får håpe dette kommer seg utover sesongen, og at laget og spillerne blir mer kjent med hverandre etterhvert. Vi har jo hentet inn en del spillere den siste tiden så… Og så får vi bare glede oss over at vi endelig er i gang med nok en spennende sesong.

Allerede på tirsdag kveld venter en ny vanskelig kamp for Aldershot, da nok ett ex-League Two-lag er vertskap. Chesterfield er motstander på Proact Stadium. Kampstart er kl 20.45.

UP THE SHOTS!

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *