Sommerferie på supporterklubben

Supporterklubben tar nå sommerferie – her er litt info over hva som skjer i løpet av sommeren.

Supporterklubben tar nå en liten pause for sommeren. Vi kommer nok til å legge ut info når det skjer noe i løpet av sommermånedene juni/juli og oppdatere for det meste via Facebook-gruppen vår (søk etter “Aldershot Town FC – Supporters of Norway” dersom du ikke er medlem allerede).

Alle eventuelle nye innmeldinger til supporterklubben vil bli besvart etterhvert, men giro for medlemskap 2018/19-sesongen vil ikke bli sendt ut før slutten av juli. Dette gjelder også giro til alle nåværende medlemmer.

Nye spillere inn vil bli publisert via nevnte Facebook-gruppe.

Kan også røpe at det foran kommende sesong vil komme en årbok igjen. Innholdsmessig tilsvarende sist sesongs folder. Ser at dette er rimeligere enn å lage nevnte folder. Selvsagt med alt man behøver å vite om lagene i National League 2018/19.

Her er en liten “teaser” på årboken…

Forsiden på årboken 2018/19

Skulle man ha noen spørsmål/ønsker/innvendinger til supporterklubben, så finner man oss på Facebook. Eventuelt sende oss en epost.

EN RIKTIG GOD SOMMER ØNSKES ALLE!!

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *