Sesongen brått avsluttet – vi ses i august!

Aldershot Town FC spilte onsdag sin siste kamp for sesongen 2017/18. Etter 1-1 etter 120 spilte minutter, så vant gjestene Ebbsfleet 5-4 på straffer til slutt. Laget møter dermed Tranmere i opprykkssemifinale lørdag.

Snipp snapp snute, så var sesongen  2017/18 ferdig…

Dessverre for Aldershot så endte det ikke med opprykk, som vi jo hadde håpet på. Laget har dessverre ikke vært stabilt gode nok sesongen igjennom og alt i alt så var nok play-off det beste vi kunne håpe på denne sesongen. Hadde vi slått Ebbsfleet Utd. onsdag så hadde det selvsagt vært en ny og helt annerledes kamp lørdag mot Tranmere, men for å være helt ærlig så er jeg redd for at det kunne blitt virkelig tøft for Aldershot Town FC.

Nå venter en laaang sommerferie. Vi får håpe vi henter inn noen gode spillere i løpet av sesongen og ikke minst får vi håpe Shots klarer å beholde sin manager Gary Waddock. Gi han noen sesonger, så er vi nok der vi hører hjemme.

For supporterklubbens del så tar også vi sommerferie nå. Vi oppdaterer når ting skjer i løpet av sommeren, men blir nok mest å finne på våre Facebook-gruppe.

Men vi er på plass igjen i august 🙂

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *