Kabamba avgjorde til Shots fordel

Shots stanget og stanget for å få den forløsende scoringen mot ett heroisk Maidenhead United. 89 minutter spilte minutter måtte til før Shots-fansen kunne juble. Nicke Kabamba (bildet) ble matchvinner for hjemmelaget.

2318 tilskuere kunne juble for den uhyre viktige scoringen Kabamba satte stupende inn, etter ett flott innlegg som kaptein Reynolds serverte på Kabamba’s hode på bakre stolpe i det 89.minutt. Ellers så var denne kampen ene og alene tilhørende hjemmelaget når det gjelder sjanser. Så sånn sett var dette en fult fortjent seier til Aldershot.

Samtidig fikk vertene en scoring annulert i det 20 minutt av oppgjøret, da Scott Rendell trodde han hadde lurt offsidefellen til gjestene. Men dommeren mente altså ikke det. Dermed måtte vi altså vente til det 89.minutt før det ble scoring.

Men det holder med den ene scoringen for Aldershot, som med dagens 3-poenger nå er på 4.plass og snuser virkelig på 2 eller 3.plassen, som altså gir en direkte vei til sluttspills-semifinalen.

Neste uke venter en særdeles vanskelig bortekamp for Aldershot. Da er Tranmere vertskap. Begge lag kjemper om det samme her, men det er en ny kamp.

Scott Rendell’s scoring i det 20.minutt ble annulert for offside.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *