Skikkelig på snørra mot Eastleigh

Da lagene rundt omkring Shots på tabellen snublet en etter en i dagens runde, hadde Shots en gylden mulighet hjemme mot Eastleigh 2.påskedag. Den muligheten tok aldri Aldershot vare på.

Foran nesten 3000 tilskuere, hadde Aldershot-fansen større forhåpninger mot ett lag som ligger midt i ingenmannsland på tabellen og egentlig ikke har noe som helst å spille for enn æren. Men snakk om å kaste bort sjansen!

Det var lenge jevnspilt på EBB Stadium og det ble mer og mer Aldershot utover i den første omgangen. Men gjestene var særs effektive og fikk på en kontring ett par minutter før pause hull på byllen. 0-1 til pause.

Dette så ut til å ta “piffen” av Aldershot-laget. Og bedre ble det ikke da gjestene fikk lov å øke til 0-2 etter en drøy time.

Etter dette var det noen sjanser til begge lag, men gjestene holdt stand og tok en sterk 2-0-seier på EBB Stadium. Og det i en kamp vertskapet absolutt burde ha vunnet. Spesielt når lagene rundt Aldershot også snublet i sine kamper. Macclesfield vant derimot igjen og har nå 81 poeng (Shots har 68…) og kan vel snart krones som seriemester og feire opprykk til League Two.

For vårt lag så gjelder det nå å sikre play-offplassen, som med slikt spill, fort kan ryke.

Nye muligheter til helgen igjen – da venter Maidenhead United på EBB Stadium.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *