Ward reddet Shots fra nederlag

Solihull Moors sto med 9 kamper uten tap på hjemmebane før møtet med Shots. Etter kampen er den rekken nå på 10 kamper, men gjestene kan takke målvakt Lewis Ward for at det ble med ett poeng tilbake til Aldershot.

Noe skuffende 1734 tilskuere hadde møtt opp på langfredag for å se om hjemmelaget skulle “karre” seg over streken i kampen for å overleve. De 499 tilreisende fra Aldershot var nok mest fornøyd med poenget de klarte å ta med seg på veien tilbake til Hampshire. For uten en gnistrende Lewis Ward i Shots-målet kunne dette fort ha blitt ett nytt stygt bortetap for Aldershot. Selv om også gjestene hadde sine muligheter til å sette ballen i nota – uten å lykkes.

Men det ville seg ikke for noen av lagene og etter 90 våte og kalde minutter syntes dommeren at nok fikk være nok og blåste av oppgjøret målløst.

Nå venter to hjemmekamper for Aldershot (Eastleigh 2.påskedag, Maidenhead lørdag 7.april). Begge er “must-win” for en eventuell førsteplass i ligaen. Selv om Macclesfield vant sitt oppgjør mot Woking i denne runden.

Av de 6 gjenstående kampene er 4 hjemme, mens både opprykksrival Tranmere og Sutton er de gjenstående bortekampene for sesongen. Så får vi se om det blir playoff eller ikke..

 

 

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *