Fester grep om play-off

Aldershot tok en veldig etterlengtet seier på EBB Stadium lørdag ettermiddag, mot ett annet lag som også jager play-off – Boreham Wood.

Drøyt 2500 tilskuere (2448 for å være helt korrekt) var vitne til at Shots var “seg selv like” igjen, da Boreham Wood var gjester på EBB Stadium, lørdagen før påsken begynner for fult.

Jake Gallagher fikk roet de tynnslitte nervene til Aldershot-fansen etter 11.minutter av oppgjøret. Hjemmelaget hadde god kontroll på kampen og kunne fint ha økt ledelsen før pause, men det ble med Gallagher’s ene scoring tidlig i oppgjøret i den første omgangen.

Og 2-0 MÅTTE det bare bli i denne kampen. Den æren fikk Matt McClure etter 75.minutter.

Dermed en kontrollert kamp av Shots som med litt mer gass i oppgjøret fint kunne ha puttet både 3 og 4 mål. Men poengene er det viktigste.

Med dagenes seier innehar Shots nå 5.plassen med 67 poeng – 5 poeng fra 1.plassen. Med 7 kamper igjen av sesongen, og med både Tranmere og Sutton (ny serieleder i dag) som motstandere blant disse 7 kampene er det selvsagt mulig å kapre den gjeve førsteplassen. Om en drøy måned får vi svaret!

Neste motstander er mot ett lag som kjemper for å overleve, borte mot Solihull Moors. Kampen skal spilles på langfredag.

Topp ti i ligaen ser nå sånn ut:

0
Del

One thought on “Fester grep om play-off

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *