Bli med å kåre årets supporter

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) skal kåre årets supporter. Nå kan du være med å bestemme hvem dette skal bli!

HVEM BLIR ÅRETS SUPPORTER 2017/18?

 

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2017/18

 

Denne kåringen er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb på balløya. Vi ønsker at du/dere skriver en begrunnelse for hvorfor dere mener deres kandidat bør bli Årets Supporter. Komitéen vil legge vekt på supportere som bidrar sterkt for sin supporterklubb/vennekrets, dvs. en ildsjel, som med sin kunnskap og innsats, skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supportere som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper på balløya og/eller en samler av diverse fotballeffekter som er helt enestående? Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om din/deres kandidat. Denne ærefulle kåringen har SBF arrangert siden 1989/90-sesongen.

 

Årets jury består av Anders Christensen og Harald Undhjem fra SBF.

 

Send deres innstilling av kandidat til: anders@supporterunionen.no. Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten. 

 

 

Frist for innsending: Søndag 22. april.

 

Årets jury ser fram til å høre fra deg/dere, la oss bli imponert av deres kandidat.

 

Med vennlig hilsen

Anders Christensen, juryleder SBF

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *