Pinlig forestilling mot AFC Fylde

En ting er å tape fotballkamper. Men å tape de med hele 6 måls forskjell – og attpåtil med en mann mer i en halvtime…da kaller vi det rett og slett pinlig!Dette bildet viser det mest positive med bortemøtet med AFC Fylde på Mill Farm – oppmøte fra Aldershot-fansen som hadde tatt turen opp til Blackpool. De burde fått en form for kompensasjon fra klubben… Det forteller vel kanskje alt om denne kampen, som skulle vise seg å bli ett totalt mareritt for Gary Waddock og hans spillere.

Å tape en fotballkamp er forsåvidt greit det, når spillerene har lagt ned en innsats. Men når du går av banen og har sluppet inn 7 mål i løpet av 90 minutter, så kan man stille spørsmålstegn vedrørende innsats i det hele tatt.

AFC Fylde startet med å score etter 3 minutter. Josh McQuiod satte utligningsmålet for Shots etter 5 minutter, og da trodde vel man at vi var på “rett vei igjen”. Så feil kan man altså ta! For når motstanderen ledet 3-1 etter bare 19.minutter, så skjønte vi hvor dette gikk.

Og når pausesignalet gikk, så ledet hjemmelaget 5-1!

Legger vi på to mål til i den andre omgangen og i tillegg til ett rødt kort til hjemmelaget – uten at det hjalp Shots noe som helst – ja da er det bare å konkludere at her var det fullstendig mørkt over hele linja. 1-7 mot AFC Fylde er rett og slett skrekkelig dårlig! Mer er det ikke å si!

Nedsablingen gjorde at Shots falt ned til en 4.plass, mens opprykksrivalene fortsetter å vinne.

Nå tør vi å påstå at de 9 gjenstående kampene Aldershot har igjen av serien handler om å kapre en play-off-plass. Direkte opprykk? Glem det!!! For dette var det pinligste vi har opplevd i løpet av sesongen 2017/18. Hvis det ikke er det pinligste tapet noensinne undertegnede har sett fra Aldershot Town FC?

Nå må manager Waddock nullstille spillerne fullstendig til neste helgs bortekamp mot Chester.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *