Endelig en hjemmeseier for Shots

Scott Rendell og Manny Oyeleke sørget for at Aldershot endelig vant en hjemmekamp igjen, da Hartlepool United var gjester på EBB Stadium tirsdag kveld.Foran litt skuffende 1665 små-kalde tilskuere fikk Aldershot endelig en etterlengtet hjemmeseier igjen. Gjestene Hartlepool United ga vertskapet virkelig kamp om poengene men til slutt så klarte Shots å holde unna og sikre de 3 meget verdifulle poengene.  Shots tok kommandoen fra start og det var rett og rimelig at Scott Rendell fant nettmaskene etter 13 minutter ut i den første omgangen.

Men som så mange ganger tidligere denne sesongen, så slipper Shots seg ned og tror at dette er “grei skuring”. Selv mot ett lag som kjemper for å overleve, er det dumt. For på overtid i den første omgangen kom utligningen og noe skuffende for hjemmefansen gikk lagene til pause med 1-1.

I den andre omgangen var igjen hjemmelaget best (Waddock med en aldri så liten skjennepreken i pausen?) og når kampuret viste en time spilt, så var det Manny Oyeleke som til slutt fikk pirket ballen over streken og dermed bli matchvinner for Aldershot Town.

Og det som er mest intressant for de fleste som følger Aldershot Town, er avstanden opp til serieleder Macclesfield. Den er nå på 5 poeng, men Macclesfield’s kamp mot Maidstone ble i går utsatt. Dermed har de en matchball ekstra i forhold til Shots. Også har vi i tillegg Sutton United som i går vant 2-0 hjemme mot Woking, som også blander seg inn i dette nå.

10 kamper gjenstår for Shots og neste motstander er AFC Fylde på bortebane, førstkommende lørdag. Trenger vi å nevne at 3 poeng er ett must?

Topp 10 i National League ser nå sånn ut:

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *