Delte poengene med Wrexham

Aldershot fikk med seg ett poeng i den vanskelige bortekampen mot Wrexham. Når man teller opp i ettertid så burde faktisk gjestene ha tatt alle tre poengene.Selv om det var vertskapet som scoret først så hadde gjestene fra Aldershot vel så mye av sjansene i oppgjøret på Racecourse Ground. Og de 4662 tilskuerne på tribunene fikk se at Shamir Fenelon (bildet) stange inn 1.omgangens siste scoring – vel fortjent etter drøye 42.minutter av oppgjøret.

I den andre omgangen så var det atter en gang “mot spillets gang”, da vertskapet igjen tok ledelsen. Men Callum Reynolds fikk også lov å bruke hodet i dagens oppgjør, og skallet inn utligningen i det 75.minutt av kampen.

Men det var også siste scoring for dagen og dermed endte oppgjøret med poengdeling. Noe Aldershot kan være skuffet over med tanke på alle sjansene de brente i dette oppgjøret.

Med dagens uavgjort og de andre resultatene gikk litt i mot Shots, så faller Aldershot ned til en 4.plass på tabellen. Men det er fortsatt veldig jevnt og bare laget kan starte å sanke 3-poengere på hjemmebane, så skal vi nok klare å sikre en play-off-plass etterhvert.

Serieleder Macclesfield vant igjen i dag, med en sen scoring mot Maidenhead.

Neste lørdag er det Hartlepool Utd. som venter på The Rec.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *