Slitepoeng for Shots på hjemmebane

En sen scoring av Manny Oyeleke sørget for at det “bare” ble ett poeng for Gary Waddock’s gutter hjemme mot Bromley tirsdag kveld. Sjefen sjøl har grunn til å være en smule bekymret.For hjemmeformen må det virkelig gjøres noe med når play-off starter til våren. Vi skriver play-off av den grunn at vi tror ikke Aldershot Town klarer å ta igjen Macclesfield Town (som tok en sterk 1-4-seier borte mot Tranmere i kveld). Avstanden opp til ligalederen er nå på 6 poeng. Ingen avskrekkende avstand, men med tanke på den varierende formen Shots har hjemme og Macclesfield tar 3-poenger på 3-poenger, så er undertegnede usikker på om dette kan bli noe bedre enn play-off. I så fall MÅ det snu ganske så fort!

I kveldens oppgjør var det som kjent Bromley som gjestet EBB Stadium. Og de 1909 tilskuerne som overvar kampen ble atter en gang skuffet over det hjemmelaget viste. 24 minutter ut i oppgjøret tok gjestene ledelsen. Hjemmelaget kom aldri skikkelig i gang og skapte forferdelig lite – i hvert fall veldig lite til å være ett lag som kjemper om direkte opprykk.

Og da klokken tikket over 90 minutter så trodde vel de fleste at kampen skulle ende med nok ett hjemmetap. Men Manny Oyeleke tok godt vare på en klarering av gjestenes keeper i det 92.minutt og satte inn 1-1.

Dommeren blåste av den 35.serieomgangen rett etterpå og dermed var poengdeling ett faktum.

Neste kamp er lørdag igjen. Da er Wrexham verter på Racecourse Ground. Nevnte Wrexham er på samme poengsum som Shots (59), men er bare 5 mål “dårligere”. Nok en gysare i vente?

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *