Ny spiller inn i troppen

Aldershot Town FC har forsterket forsvaret med en ny midtstopper. Denne gang med en sveitsisk spiller med en fortid fra blant annet amerikansk college-fotball.Det er 24-åringen Tim Schmoll som har signert på en kontrakt ut sesongen. Dette håper selvsagt manager Gary Waddock skal hjelpe Shots bakover i innspurten av sesongen.

Midtstopperen, som også kan brukes på midtbanen, er 1.98 høy på sokkelesten og har tidligere spilt for New York Redbulls II i United Soccer League, som igjen er nivå to i USA. Karrieren startet han imidlertid hos sveitsiske Servette og deres ungdomsavdeling, hvor han blant annet har vært kaptein. I tillegg har han også spilt college-fotball for Harvard.

Tim er tildelt trøye nr 14 og vil være tilgjengelig til kveldenes kamp mot Bromley.

Vi ønsker han lykke til i karrieren hos Shots.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *