Macclesfield ble for sterke i toppkampen

Hele 4358 tilskuere var innenfor portene på EBB Stadium lørdag da serieleder Macclesfield Town fikk Aldershot-fansen raskt ned på jorda igjen.For det er ingen tvil om at Shots-fansen har vært høyt oppe en periode før dagens kamp. Med seier i dag, ville Aldershot ha gått til topps på tabellen. Men dette må nok hjemmefansen fortsatt se langt etter. For det skulle gå bare 3 minutter av dette toppoppgjøret før gjestene ledet.. Og ikke nok med det; Will Evans fikk rødt kort for å felle Macclesfield-spilleren som sistemann.

Men vertskapet skapte sjanser nok til å komme inn i oppgjøret utover i kampen, men dette var bare ikke dagen. Og akkurat som Shots gjorde forrige helg mot Dag&Red (score tidlig i begge omgangene), fikk vertskapet smake samme medisin i dag. Gjestene doblet ledelsen i det 48.minutt.

Litt spenning ble det når Shots fikk straffe i det 62.minutt. Scott Rendell satte straffen sikkert i mål.

Men dette var som nevnt ikke dagen og serielederen kunne øke forspranget på tabellen. Samtidig gikk Tranmere forbi Shots på tabellen, men bare på målforskjell.

Neste kamp er allerede tirsdag (Bromley hjemme) og da må vi tilbake på vinnersporet hvis dette skal være “sesongen”.

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *