Tre nye bortepoeng i boks – seier mot Leyton Orient

Aldershot tok tre nye bortepoeng da vi gjestet Brisbane Road og Leyton Orient  i ettermiddag. Men det startet helt forferdelig for gjestene.Bare 15 sekunder (!) brukte hjemmelaget på å stilne de drøye 1200 Shots-supporterne som hadde tatt turen inn til hovedstaden denne lørdagen. Totalt 5728 tilskuere var på plass innenfor portene for å få med seg den 31.serierunden.

Men bare minuttet før pause så var Shamir Fenelon på rett plass til rett tid og sørget for balanse i regnskapet.

2 minutter ut i den andre omgangen så var det Will Evans sin tur til å være på rett plass, da han satte returen etter ett flott frispark av ny-innkjøpte Adam McDonnell som gikk i tverrliggeren.

Men bare få minutter senere var det igjen balanse i regnskapet. Før nevnte McDonnell igjen sendte Shots opp i 3-2-ledelse – 14 minutter før full tid.

Etter dette var det bare å holde tett for Shots – noe som også gikk helt fint.

Dermed er avstanden nå opp til serieleder Macclesfield Town bare ett poeng. Nevnte Macclesfield ser ut til å være i skikkelig dårlig forfatning om dagen. Siste helg ble det 0-6, mens i dag sto de for rundens bombe da jumbolaget Torquay Utd reiste fra Moss Rose med ett poeng hjem til Torquay.

Neste helgs kamp mot Gateshead hjemme er utsatt pga cup for gjestene fra Gateshead. Dermed er neste oppgjør for Aldershot nok en cupfinale – borte mot Dagenham&Redbridge 10.februar.

Og vi unner oss ett blikk på topp ti på tabellen etter dagens runde:

0
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *